Vibrotréner fogyás


Egy három dimenzióban rezgő padon kell tornázni, amely megmozgatja a szervezet legeldugottabb izmait, azokat is, amelyekről nem is gondolnánk, hogy léteznek, így semmilyen kardio-géppel vagy aerobikkal nem tudjuk ezeket megfelelőképpen edzeni.

Ráadásul 80 százalékkal rövidebb idő alatt és 20 százalékkal hatékonyabban.

vibrotréner fogyás

Ez vibrotréner fogyás új edzésforma tökéletesen beleillik a rohanó — dolgozó nő, elfoglalt üzletember, leterhelt egyetemista mindennapjaiba.

Pláne, hogy hatalmas edzőfelszerelést sem kell hozzá cipelni, elég egy nadrág, egy póló és egy zokni.

A vibrotréner másodpercenként húsz-hatvan izomösszehúzódást hoz létre. Ez olyan, mintha vibrotréner fogyás húsz-hatvan felülést, guggolást, súlyemelést végeznénk.

vibrotréner fogyás

Vagyis kevesebb alkalom is látványosabb eredményt okoz, a megspórolt idő pedig megmarad a szórakozásnak, családnak, relaxációnak. A vibrációs tréning hormonális úton szabályozza az anyagcserét, ezért a fogyás az edzés végén sem áll meg, hanem még hazafelé is tart.

Négy hét vibrációs tréning után akár egy ruhamérettel kisebbre lehet szükségünk.

vibrotréner fogyás

A jojó-effektus elmarad, a narancsbőr gyorsan és látványosan csökken, az általános közérzet pedig jelentősen javul. A tréningek során javul az erek rugalmassága, így a kis hajszálerektől is gyógyszer és orvosi kezelés nélkül tudsz megszabadulni.

vibrotréner fogyás

És itt egy újdonság, amely a nemrég nyílt belvárosi vibrációs szalonban, a Vibrocityben kipróbálható: a es év tréningtalálmánya, vibrációs kézisúlyzó, amelyekkel játszi könnyedséggel lehet feszes, izmos, kidolgozott karunk! Forrás: www.

vibrotréner fogyás