Iké étrend


Szilveszter éjszakáján, az újév első napján sokan tesznek fogadalmakat, azonban ezek nagy részét nem tartjuk be, így hasznos, hogy az elhatározást ne az újévhez kössük, hanem a célhoz, hogy egészségesebbek legyünk, hiszen az egészség pótolhatatlan. Az ilyen csoda fogyókúrákban az a közös, hogy mindegyik gyors, sőt azonnali, héten belüli drasztikus fogyást ígér. Az egészség meg nem számít.

Fogyasztó ajakbalzsam? Egy amerikai cég olyan új ajakírt dobott piacra, amely fokozza az energiatermelést, megszünteti az éhségérzetet, ráadásul zsírt is éget.

iké étrend mennyi kcal kell a fogyáshoz

A balzsam Dr. Allan Kurtz ötlete volt: az orvos megoldást keresett betegei számára, akik állandóan felesleges kilóikkal küszködtek. Számos helyen olvashattunk már azokról az állatkísérletekről, melyekben összehasonlították az állatok súlyát és és életkilátásaikat. Ezekben az állatok egyik csoportját bőséges táplálékkal látták el, úgy, hogy egész nap előttük volt a táplálék, a másik csoportot éheztették, és csak a minimálisan szükséges napi táplálékkal látták el őket.

Kilókkal, jojo-effektussal: Jó sok étrendet és módszert kipróbáltál már, voltak amik ideig óráig működtek is nálad, de aztán elvesztetted a fonalat? Ki azért, mert hét múlva újabb étrendért, receptekért kellett volna jelentkezni vagy azért mert önsanyargatóak, tarthatatlanok voltak ezek a étrendek

Az eredmény az volt, hogy az éheztetett állatcsoport egyedei sokkal kisebb súlyak voltak, de hosszabb ideig éltek, a bőségben élőknek pedig magasabb volt a testsúlya, de emellett betegesebbek voltak és rövidebb ideig éltek, mint az éheztetettek. Ezeket a kísérleteket különbözőképpen módosították az elmúlt időszakban, és ennek során rátaláltak az állatkísérletekben az éhezés egy enyhébb, de még hatékony módjára.

iké étrend protein por fogyáshoz

Mivel az állandó éhezés, az állandó megszorítás idegileg nagyon kimerítőnek bizonyult, kitalálták, hogy megengedik a bőséges táplálkozást, de csak korlátozott ideig. Az egyik állatcsoportnak változatlanul egész nap rendelkezésére állt a táplálék, míg a másiknak csak 8 órán keresztül volt tápláléka és iké étrend nap további 16 órájában csak vízhez juthattak hozzá.

Az eredmény nagyon hasonló volt, mint az állandó éheztetésnél: az időben korlátozott étkezést folytatók soványabbak, egészségesebbek és hosszabb életűek lettek, mint a korlátozás nélkül táplálkozók.

iké étrend szinetár dóra diétája

Az időben korlátozott étkezés ideje a napi egyszer 8 órás ciklus, és ezt az étkezési ciklust követi egy 16 órás éhezési időszak. Ha pl.

iké étrend l karnitin tabletta vélemények

Ha pedig délelőtt 10 órakor eszünk először, akkor az étkezés idejét este 6-kor kell befejezni. Figyeljünk oda, hogy 10 előtt ekkor is csak vizet 8 órás fogyókúra A déli 12 és este 8 közti étkezési szakasz nem igazán ajánlott, ha időben akarunk lefeküdni. Az fenti mintát követő táplálkozás lényege, hogy a nap kétharmad részében pihentetjük a sejtjeinket.

Ez alatt az idő alatt a sejtjeink visszanyerik az egységes, stabil víz- iké étrend membránszerkezetüket, ekkor nehezen megtámadhatók, nem ingerli őket az inzulin, mert éhezés alatt nincs inzulinszint-emelkedés a vérben.

Our Miss Brooks: Department Store Contest / Magic Christmas Tree / Babysitting on New Year's Eve

Sejtjeink ezalatt nem indítják el gyulladásos gócok kialakulását sem, jól megkötik a vizet, vagyis fiatalok és egészségesek maradnak. Ez lehet a hosszabb élet titka!

iké étrend 6 hetes diéta