Zöldkávébab tabletta


A zöldkávébab kivonat minden pozitív tulajdonságát a klorogénsavaknak köszönheti.

A termék kupakját mindig gondosan zárja vissza! A zöld kávé klorogénsavja egy természetes antioxidáns, sőt 2-szer olyan gyorsan semlegesíti az oxigénmentes gyököket, mint a zöld tea és a szőlőmag kivonat.

zöldkávébab tabletta keto diéta vélemények

Csökkenti az éhségérzetet és a test glükóz healthpoint diéta megváltoztatása által serkenti az anyagcserét. További előnye az, hogy nem lépnek fel a kávé negatív hatásai.

zöldkávébab tabletta újvári dóri étrend

A zöld kávébab ugyanis koff eintartalmát folyamatosan és egyenletesen adja le, miközben Te, egész nap energikus lesz tőle. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért.

zöldkávébab tabletta keto light ára dm

A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges. A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat.

KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK - A FOGYÁSOMMAL KAPCSOLATBAN

Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info zöldkávébab tabletta. A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. A készletadatok tájékoztató jellegűek, amennyiben a termékek pontos elérhetőségét szeretné tudni, kérjük keresse emailben vagy telefonon az Önhöz legközelebbi Herbaház üzletet!

zöldkávébab tabletta étrend 1500 kalória

Legnépszerűbb termékeink.