Yazio étrend, YAZIO – Több mint kalóriaszámláló


HOW TO LOSE POUNDS with YAZIO. The best app to lose weight and count calories

Fogyni akarsz? Ezeket az applikációkat kombináld! Könnyű elveszni a fogyókúrás applikációk végtelennek tűnő világában.

hatásos fogyókúra

Ezért mi teszteltük őket. Itt láthatóak a leghasznosabbak. Ha okostelefonnal szeretnéd hatékonyabbá tenni a fogyókúrádat, a legfontosabb, hogy a bevitt tápanyagok mennyiségét tudd előre tervezni illetve követni, és a mindennapos mozgást ehhez tudd igazítani.

hisztamin diéta táblázat

Így hát minden ilyen applikáció legalapvetőbb funkciója a fogyási tervednek megfelelő napi kalóriaszükséglet pontos meghatározása az életmódoddal összhangban. Még ha nem is fogyás a fő cél. A Google Fit segítségével számon tarthatjuk, mennyit mozogtunk a nap folyamán ebben lépésszámláló program is segítés arra is emlékeztet, hogy mennyit kellett volna.

YAZIO kalóriaszámláló, táplálkozási napló és étrend

Ami még izgalmasabbá teszi a használatát, hogy intenzív mozgás esetén még "szív pontokat" is gyűjthetünk, mint egy játékban. Szív pontjaink azt jelzik, mennyire vagyunk védettek a szívroham kockázatával szemben. Yazio A Yazio egy vonalkód beolvasó segítségével egy pillanat alatt megmondja, hány kalóriát tartalmaz a keksz, amit éppen be akarsz kapni.

hamvai p g fogyás

Saját recepteket is összeállíthatunk az alapanyagokból, aminek automatikusan kiszámolja a kalóriatartalmát. A Google Fit-tel párosítható, így nem csak az elfogyasztott kalóriákat jegyzi meg, hanem a napi mozgás folyamán elégetett kalóriákat ki is vonja.

Emellett számolja a fehérje, szénhidrát és zsír yazio étrend is, megadott arányokhoz receptjavaslatokat is feldob.

kaposzta kapszula fogyokura

A fizetős verzióban virtuális coach ad javaslatokat étrendünk átalakításához. A megfelelő vízfogyasztás elérésében vízfogyasztás számlálóval segít.

Az alkalmazás ingyenes, és offline üzemmódban is használható. Aki magyar nyelven szeretné naplózni az étrendjét, annak mindenképpen a Yazio a jó választás. Myfitnesspal A Myfitnesspal szintén szinkronizálható a Google Fit-tel, és számos más fitness alkalmazással és okoseszközzel is pulzusmérő, okoscipő, okosmérleg stbtehát igazán akkor hasznos, ha már használunk valami ilyesmit.

  1. Dr herz zöld kávé kapszula vélemények
  2. Rakott zöldségek Rakott zöldségek a legfinomabb és leghatékonyabb zsírégető zöldségekből!

Ez az alkalmazás szintén vonalkód alapján mutatja ki a bevitt kalóriákat. Hatalmas adatbázissal rendelkezik, melyben a magyarországi boltokban kapható termékek is szerepelnek, részletes tápanyag-tartalommal.

Az adatbázisba saját ételeket is betáplálhatunk. Az alkalmazás használata regisztrációhoz yazio étrend, de ingyenes. Lifesum Ha valaki a látványra gyúr, annak jól jöhet ha a Lifesum is fent van a telefonján.

Felvétel a kívánságlistára Telepítés A YAZIO ingyenes kalóriaszámláló alkalmazását használva napi rendszerességgel vezetheted az ételnaplódat, figyelemmel kísérheted az aktivitásodat, és sikeresen fogyhatsz. A kalóriaszámlálás és a fogyás még sohasem volt ilyen egyszerű!

Ezzel az alkalmazással a derék körméretet is naplózhatjuk, fizetős verzióban pedig minden mást is mellkas, kar, testzsírszázalék stb. Nem csak a vízfogyasztást követhetjük nyomon, hanem a gyümölcsök- zöldségek- halételek arányát is a táplálkozásunkban, és elérendő célokat is kitűzhetünk ezen a területen.

YAZIO – Több mint kalóriaszámláló

A Google Fit mellett más fitness-alkalmazásokkal és Withings okosmérlegekkel is párosítható. Az alkalmazás nem csak követi, ki is értékeli étkezési és sportolási szokásainkat a Life Score index segítségével.

Mire is lesz ehhez szükséged? Nem, nem fogyókúrás tablettákra. Rendszeres és egészséges étkezésre, valamit megfelelő mennyiségű mozgásra. Az egyik kalóriaszámlását kínál, a másik edzés követést, a harmadik ötleteket ad a megfelelő táplákozáshoz. Határozd meg a célod!

A Pro verzióban különféle speciális diétákat vegán, ketogén stb.