Étvágycsökkentő italpor,


Vannak-e mellékhatásai a SLIM 40 fogyasztásának?

étvágycsökkentő italpor

A termék alapjául szolgáló glükomannán t az Európai Élelmiszerbiztonsági Hivatala hatásos és nem veszélyes élelmiszerként hagyta jóvá. A készítmény okozhat szorulást nem elegendő folyadékbevitelnél vagy épp hasmenést is. De biztonságosan szedhető az előírt mennyiségben.

Még több termék Amennyiben tartós eredményeket szeretnél, a fogyókúrás porok nem jelentenek jól járható utat.

Fontos, hogy az előírásokat pontosan tartsuk étvágycsökkentő italpor és ne lépjük túl a napi ajánlott adagot! Javaslom, hogy a kúrát kezd az előírt mennyiség felével, és csak akkor emeld meg azt az előírt maximum mennyiségre, ha nem okozott semmilyen problémát. Keverjünk el egy adagolókanál 3 g Slim40 port ml hideg vízzel és fogyasszuk háromszor egy nap étkezések előtt egy, de minimum fél órával.

étvágycsökkentő italpor

Az így előállított gél nagyon lassan halad át a tápcsatornán, ezáltal lassítja a szénhidrátok felszívódását, és hosszabb ideig tartja fenn a jóllakottság érzetét. Ennek eredményeképpen csökkenti a kalóriabevitelt, ami a fogyókúra alatt kimondottan előnyös.

étvágycsökkentő italpor

A napi ajánlott maximum háromszori adagolással 40 napra elegendő. Kapható meggyes és körtés ízesítésben.

Fogyókúra a csinos és karcsú alakért

Nagyon finom! Kérj étvágycsökkentő italpor a kedvezményes vásárláshoz.

étvágycsökkentő italpor

Ajánlókóddal, egy ingyenes regisztrációval és 1 doboz Slim termék vásárlásával már törzsvásárlóvá válsz. A törzsvásárlói ár kb. A törzsvásárlói státusz 1 évig él.

Kiknek ajánljuk a BioTechUSA Ultra Loss terméket?

Ha ezen időn belül egyszer sem rendelsz, megszűnik a regisztráció. Szállítás díj: A Slim 40 italpor kiválthat egy-egy étkezést, de nem helyettesíti a vegyes étrendet.

Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek és nem garantálhatóak. Az oldalon található képek, szövegek, hanganyagok további felhasználása kizárólag az oldal tulajdonosának írásos engedélyével lehetséges!

Ezt Neked is tudnod kell!

étvágycsökkentő italpor

Töltsd le most az ingyenes tanulmányt, mely megmutatja mi az az 5 ok amiért a fogyókúrák kudarcba fulladnak.