Étrend árak


Kapcsolódó tartalmak

Következő jelentkezési lehetőség itt az oldalon: Július 6 tól Van élet a monoton natúr csirke-rizs-brokkoli kombináción túl Célunk, hogy változatos és finom ételekkel érd el a célod! Nem az a célunk, hogy csak kapj egy étrendet.

étrend árak

A programnak az a lényege, hogy fogjuk a kezed! Kérdezhetsz, minden hónapban átbeszéljük hogyan haladsz, mi okozott nehézséget. Mivel egyszerre csak kevés emberrel tudunk együtt dolgozni a mentorált étrend csomagokra korlátozott a létszám!

Bármi is legyen a célod, az edzés csak akkor lehet eredményes, ha mellette megfelelően táplálkozol.

Hatályos:

Annak érdekében, hogy ebben segítségedre legyünk, lehetőséged van személyre szabott étrend csomag rendelésre, ami neked megfelelően készül és hozzád van igazítva. Törekszünk rá, hogy étrendjeink ne tartalmazzanak drága, illetve speciális hozzávalókat, mégis változatosak legyenek. Könnyen elkészíthető reggeli, ebéd, vacsora ötletekkel dolgozunk.

Dietetikus tanácsadás ára?

Az étrend nem napos, hanem több hónapra is megfelelő akár egy egész életre megtanít téged jól táplálkozni. Rendkívül sokszínű és mozaikszerű, tehát te is tudsz napokat összeállítani.

étrend árak

A korrigálást meglévő ügyfeleink kedvezményesen vehetik igénybe. Miért dönts a személyre szabott szolgáltatásunk mellett?

Edzéstervek

Több év szakmai tapasztalat! Mi nem gyors fogyást igérünk neked, hanem olyan módszert, amivel tartós eredményt érhetsz el egészségesen. Szakértelmünk által a célodat úgy érjük el, hogy az ne járjon hiánytünetekkel, hormonháztartás felborulásával, falási rohamokkal és jojoeffektussal.

Odafigyelés és szakértelem!

Megelőzheted, hogy az egyoldalú, esetleg hiányos táplálkozásod miatt egészségügyi problémáid legyenek, illetve elérheted, hogy meglévő problémáid ne étrend árak. Neked javasoljuk a programot, ha szeretnél jellenlegi állapotodnak megfelelő étrendet és életmódot követni. Lépj ki az ördögi körből! A személyre szabott étrend javasolt neked, ha unod, hogy nem működnek a különféle diéták és állandóan visszahízol.

Célom, hogy minél több embert megtanítsak a helyes táplálkozásra és megszerettessem velük a mozgást.

Akár éppen ellenkezőleg Az étrended a célodhoz igazítva alkotjuk meg! Ha szeretnéd étrend árak a testedet a későbbi babavállalásra.

étrend árak

A várandóság megterhelő a szervezet számára, így érdemes vitaminban és ásványi anyagokbak gazdag táplálkozást folytatni. A személyre szabott étrend javasolt neked, ha nem tudod hogyan táplálkozz, hogy lehetőleg rövid időn belül látványos eredménye legyen.

Ez a program javasolt neked, ha szeretnéd, hogy mentoráljunk! Bármikor, bárhonnan!

Milyen tényezők befolyásolhatják a dietetikus árakat?

Férfiak és Nők egyaránt csatlakozhatnak a világ bármely pontjáról! Az ár nem változik külföldi jelentkezés esetén sem! Az e-bookok elküldése PDF-ben történik, így rendelhetsz külföldről és belföldről zöld kávé fogyás, a dokumentumok bárhol kinyomtathatóak vagy bárhol megnyithatod okostelefonodon. Egy életre szóló program!

Dietetika magánszemélyeknek

Programunk egy életen át használható szemléletet tanít meg. Nem csak egy egyszerű étrendet adunk, hanem megtanítunk Téged később egyedül boldogulni! Pozitiv hatások!

  • 40 napos böjt diéta
  • Citrin ásvány hatása

Amennyiben kipróbálnád termékeim, ehhez állandó kedvezményt tudunk biztosítani.