Melegvíz fogyókúra. Langyos, citromos víz: tényleg lefogyhatsz vele? A kutatók megadták a választ - Fogyókúra | Femina


Elég csak ránézned Maria Menounous hibátlan alakjára különös tekintettel a feszes hasizmárahogy belásd: valamit nagyon jól csinál ez a melegvíz fogyókúra.

heti 2-3 kg fogyás

Szeretnéd tudni, mi is a titka? Most eláruljuk! Megdöbbentő, de hatásos A görög származású, amerikai színésznő mindig kéznél tart egy kis meleg vizet.

hatásos fogyókúra

Ugyanakkor méregtelenít, valamint segít a stressz elűzésében is amellett, hogy meggyorsítja a gyomorban az ételek megemésztését. Egyértelmű, hogy a víz elő tudja segíteni a teltségérzet kialakulását minden étkezéskor.

fogyókúra folyadék

Keri Gans. Ha pedig attól, hogy felmelegíted egy kicsit a vized, többet fogsz inni belőle, akkor az csak jó választás lehet.

Reggel ezért érdemes meleg vizet inni

Ki szeretnéd próbálni? Tekints úgy a meleg vizes üvegedre, mint ami kiváló alapanyagául szolgál egy csésze forró teának, amit ha megiszol, ad egy kis energialöketet és segít pár percre ellazulni.

kaloriatablazat fogyas

Kortyolgasd el a gőzolgő italod, és meglátod, hogy egy szempillantás alatt elűzi a stresszt — ami különösen jó dolog, mióta tudjuk, hogy a feszültség szoros összefüggésben áll a súlygyarapodással. Fotó: Profimedia — Red Dot.

Fogyókúra