Magyaros diéta


Ki tudja, hátha csak rosszul láttam tegnap. De nem, sőt! Reggel 68 kg-ot mutatott. Nagyon elégedett vagyok! Ez azt jelenti, hogy ha hetekig 6+1 diéta is megy le ennél több és sikerül megtartanom, akkor már nagyon jó vagyok.

magyaros diéta fogyókúra 100 kg felett

Mert heti 0,5 kg fogyást írt a kalóriabázis. Ma ismét gyakorolni szeretném a vizsgatételeket.

  • Reggeli: 2 dl őszibaracklé, 40 g gépsonka, fél kifli.
  • Egy hetes diéta
  • Ahhoz, hogy sikeres legyen a RegEnor diétaa megfelelő étrendet be kell tartani.
  • Diéta cukrosoknak

Úgy tűnik, bejön az, hogy keveset eszem a kalóriadús ételekből. Nem szeretném ezt azért sokáig így folytatni, mert tudom, hogy hosszútávon ez nem célravezető. De több ok miatt úgy döntök, hogy időre feladom az előre kitűzött elveimet.

magyaros diéta koleszterinszegény étrendek

Első ok a közelgő vizsga. Ez azt jelenti, hogy októbertől már tarthatom az elveket. A második ok, az, hogy jobb még az elején letudni a nehéz ételeket, mert így fokozatosan állhatok át egy egészségesebb életmódra. Addig is szépen rászoktatom a szervezetem arra, hogy kevesebb kalóriával is beérje egy nap. A harmadik ok pedig az, hogy így rá kell vennem magam az intenzívebb sportolásra. A negyedik ok, magyaros diéta rá kell jönnöm, arra, hogy hogyan tudok kevesebb zsírt bevinni és több fehérjét.

magyaros diéta étrend demencia ellen

Ma az első tétellel kezdek a hagyományos vizsgatételsorból. Ez azt jelenti, hogy ebédre egy kisebb csésze bográcsgulyás lesz csipetkével párom nagy örömére.

Ezt nem nagyon kell már gyakorolnom, de elhatároztam, hogy végigfőzöm a teljes tételsort. Vacsorára pedig egy könnyű jércesaláta lenne.

  • Miért hallgass rám?
  • Fogyni szeretnék gyakori kérdések
  • Mivel alapvetően mégiscsak fogyókúráról van szó, nem kell túlzásba vinni a szalonna falását.
  • 2 hónap alatt 10 kg fogyás

Ha nem kaptunk volna ismét egy vacsorameghívást. Hat órakor harcsapaprikás várható galuskával. Szóval jércesaláta marad holnapra, a harcsapaprikásból pedig keveset tervezek enni és galuska nincs hozzá számomra.

A kalóriabázison beállítottam már a gulyáslevest és a harcsapaprikást is. Egész magyaros diéta kalóriát ír rá, ezért úgy döntök, hogy reggelire kalóriát viszek be, de nem vagyok igazán éhes.

magyaros diéta a nagy fogyás nyertese

A szokásos mézes teával kezdek, majd 10 órakor két tojásból csinálok rántottát, egy darab paradicsomot és két szelet light toast kenyeret eszem hozzá ezt tegnap szereztem még be, csakhogy ne le legyen annyira bűntudatom.

Egy szelet kenyérben 50 kalória van, ami nagyon jónak számít. A reggelimmel összesen kalóriát viszek be. Ezzel lazán kibírtam ebédig. Ebédre g gulyáslevest mértem ki.

Nagyon finom lett recept ittde nem tudtam megenni a kiszedett adagot, hagytam uzsonnára is. Érdekes, de mindez csupán kcal bevitelt jelentett. Örülök, hogy olyan sokat csináltam a gulyáslevesből, mert így honlap is tudok belőle enni. Uzsonnára újra túrógombócot csináltam, de ezúttal diétás verzióban.

43 Regenor diéta ideas in | diéta, étrend, diétás receptek

Recept itt. Isteni magyaros diéta Vacsorára g harcsapaprikást számoltam és sajnos volt még egy kisebb adag fagyi is és 1 dl félszáraz fehérbor is. Így összesen kalória csúszott le vacsorára. Látható, hogy a mai nap nagyon finomakat ettem és úgy éreztem, hogy sokat is, viszont a kalóriabázis szerint csupán kalóriát vittem be a szervezetembe.

Magyaros diéta?

Ez kevesebb, mint tegnap. A zsírt ma is túlléptem, de a fehérje és a szénhidrát mennyisége jó volt. A súlyom pedig továbbra is 68,5 kg. Elégedett vagyok és jóllakott.

Reg Enor rendelés - Reg Enor ÁR - RegENor Dieta

Lehet, hogy időközben stratégiát módosítok és az elnevezés is változik magyaros diétára? Esetleg lehetne az a neve, hogy gulyásleves fogyókúra Szép estét!