Léböjt diéta


Rendszeresen használsz mobiltelefont vagy számítógépet? Ülőmunkát végzel, és nem sportolsz?

léböjt diéta

Rendszeresen szedsz valamilyen gyógyszert? Egy év alatt átlagosan háromnál több alkalommal betegszel meg? Mindennap iszol cukrozott kávét vagy szénsavas üdítőt?

léböjt diéta

Rendszeresen használsz fehér cukrot és sót? Vásárlásnál a késztermékeket részesíted előnyben? A legtöbb léböjt diéta a komplex léböjt javasolt, ahol változatos nyomelemek, ásványi anyagok és vitaminok kerülnek a szervezetbe.

léböjt diéta

A tavaszi tisztító léböjt kúrát fokozatosan érdemes bevezetni, hogy a kúra ideje alatt jobban viseljük a szilárd táplálék hiányát. A Léböjt bevezető szakaszai 1. Általában az étkezéseket érdemes a levek ivásával pótolni és a többi időben sok vizet inni, hogy a mérgeket ürítse ki a szervezet.

léböjt diéta

A gyümölcsöket és a zöldségeket keverhetjükde figyeljünk a ízekre, mert nem minden finom együtt! A léböjt kúra végén levezető szakasszal kell zárni a kúrát, ami pont a felvezető fordítva végrehajtva!

Ilyenkor egyszerre csak egy maréknyi ételt együnk, amíg lehet, ne tágítsuk vissza a gyomrunkat!

léböjt diéta

Egy ilyen lébőjt kúrát étrend-kiegészítőkkel ki lehet egészíteni, amivel a hatás fokozható. Ezek a kúrák, nem igazi tisztítókúrák, hanem az adott növény élettani hatását használják ki.

Dr. Steinberger féle 5 napos diéta 🥕🍆🍍🥒🌿 #léböjt #tisztítókúra #méregtelenítő #rozskenyér #egészség