Hay diéta, Tényleg működik az elválasztó diéta?


How the food you eat affects your gut - Shilpa Ravella

A Hay-diéta sikere - hasonlóan a jól ismert 90 napos diétához - az élelmiszerek megfelelő csoportosításán alapszik. Az étrend megalkotója, az amerikai orvos, dr.

gyors fogyókúra 1 hét alatt mi a leghatékonyabb fogyókúra

Howard Hay szerint speciális táplálék-kombinációkkal könnyen megszabadulhatsz a pluszkilóktól - akkor is, ha tíz kiló plusz van rajtad - valamint búcsút inthetsz a puffadásnak is. Így működik a Hay-diéta Az első és legfontosabb szabály, hogy ne fogyassz együtt fehérjedús táplálékokat szénhidráttal.

etrend vasarlas super fat burner 120 tabletta

Hay ugyanis felismerte, hogy más-más enzimek vesznek részt ezen két hay diéta megemésztésében. Amennyiben tehát fehérjedús húst eszel szénhidrátban gazdag rizzsel vagy tésztával, a két enzimcsoport hatása kioltja egymást, így az emésztési idő jelentősen megnövekszik.

Hay diéta, avagy az emésztésserkentés De hogyan lehet ezt a leghatékonyabban, mégis kíméletesen megtenni? Erre a kérdésre dr.

Ennek következtében sok értékes alkotóelem nem szívódik fel tökéletesen, az emésztetlen ételrészecskék pedig túlsúly kialakulásához vezethetnek. A helyes csoportosítás Külön hay diéta tartoznak tehát a fehérjék és a szénhidrátok, de ezen kívül a zöldségfélék és a gyümölcsök is más-más csoportba sorolandók.

leggyorsabb fogyás segíts lefogyni

A fehérjét és a szénhidrátokat tehát nem fogyaszthatod együtt, azonban a zöldségeket bármivel csoportosíthatod. A gyümölcsöket viszont érdemes önmagukban, a többi csoporttól külön fogyasztanod.

le akarok fogyni de nem megy mit egyél este ha fogyni akarsz

A gyorsabb emésztés és a fogyás azonban nem pusztán a csoportosításon múlik, érdemes arra is odafigyelned, hogy a diéta alatt fogyasztott élelmiszerek túlnyomó többsége lúgosító hatású legyen.

Fogyassz tehát minél több zöldséget, teljes kiőrlésű gabonát, valamint csírákat.

diéta 65 kg 10 kg fogyás étrend

A savképző ételek mennyiségét csökkentsd az étrendedben: egyél kevesebb húst, tejterméket, a finomlisztet, a cukrot, az állati zsiradékokat pedig teljesen iktasd ki.