Haspuffadás diétája


haspuffadás diétája

A puffadás számos kellemetlen tünete közül csak egy, hogy bizony jelentősen képes kidudorodni tőle a has, még akkor is, ha egy deka súlyfelesleg sincs rajtad. Az általában jelentős túlevés, illetve puffasztó, gázképződést okozó ételek hatására jelentkező tünetek nagyon kellemetlenek tudnak lenni, így érthető, ha a lehető leggyorsabb megoldást keresed megszüntetésükre.

haspuffadás diétája

Mutatunk hat olyan élelmiszert, amivel természetes módon orvosolhatod a haspuffadás diétája, sőt, a jövőben akár meg is előzheted velük a puffadás kialakulását. Lapozgasd végig a galériát!

haspuffadás diétája

A dinnye vízhajtó tulajdonságának köszönhetően az emésztésedet leterhelő ételek gyorsabban távoznak a szervezetedből. Különösen érdemes fogyókúrához is jól használható ízesített vizet készíteni dinnyekockákkal és bazsalikommal, melyeket ha fél órára beáztatsz, már kész is van a fúvódásellenes italod.

5 tipp felfúvódás ellen

Igyál legalább egy-másfél litert belőle minél hamarabb! Ezektől dudorodik ki a hasad Ha éppen a kiálló hastól szeretnél megszabadulni, akkor ezeket az ételeket érdemes egy darabig elkerülnöd.

Nagyon erősen puffasztanak!