Fogyás üteme, MEGÁLLAPÍTÁS


A fogyás 10 aranyszabálya

Mit várhatsz el a testedtől? Avagy mennyi is az egészséges fogyás hetente?

beslimmer testsúlycsökkentő kapszula 7 kg fogyás

Sokan fognak fogyókúrába vagy életmódváltásba. Ez teljesen rendben van fogyás üteme szakában az évnek. A legtöbb ügyfelünk nem pontosan tudja, hogy mit várjon el a saját testétől ezért olyan célokat állít fel fogyás üteme, amelyeket nem tud elérni, és ami azután kudarchoz és feladáshoz vezet. Ezért nagyon fontos tudni, hogy mit várhatunk el a testünktől hogyha le szeretnénk dobni a felesleges kilókat. Köztudott, hogy először a víz megy ki a testből.

Mennyi is az egészséges fogyás hetente?

Ez így igaz. Amikor a test számára helyes étrendre térünk át, akkor legelőször is a testben felhalmozott és visszatartott vizet veszítjük el.

Egyre többet lehet hallani a gyors fogyás negatív következményeiről, de mikortól számít a fogyás gyorsnak?

Ez eredményezi a kezdeti látványos sikereket. Hogy az mennyi, az attól függ, hogy ki mekkora túlsúllyal rendelkezik.

fogyókúra 50 évesen fogyás folyadékkal

A test képes arra, hogy iszonyat ütemben tolja ki a felesleges vizet akkor, amikor áttérünk egy számára jobb étrendre. Az átlag súlyvesztés ilyenkor elérheti a 4 kilogrammot is hetente, de a kiló az normális. Ilyenkor mindenki lelkes és gyors fogyókúra otthon. Ez a korszak addig tart átlagban hétamíg az összes felesleges víz el nem távozott.

Ezt onnan lehet tudni, hogy a súlyvesztés látványosan belassul. Sokan, akik nem a mi ügyfelünk itt szokták feladni. Te ne tedd! A kitartás kifizetődik!

Az egészséges fogyás: üteme, mérése és a zsírégetők

Hogyha az új étrend megfelel a test igényeinek, akkor a fogyás tovább fog folytatódni és a zsír fog eltűnni. Itt nem várhatsz el nagy számokat a testedtől. Ilyenkor az egészséges fogyás 50 deka és 1 kiló között van hetente. Ez a szám sok mindentől függ. Kortól, nemtől, étrendtől, mozgástól, stressz szinttől, életmódtól és még sorolhatnám.

90 napos fogyás fogyi program

Megismétlem, fél kiló és egy kiló között teljesen normális per hét. Hogyha ennél kevesebb, akkor ott valami van, amit a test nem szeret, azt meg kell keresned, hogy micsoda.

A fogyás egészséges üteme

Néha nagyobb fogyás is előfordulhat, de hogyha tényleg a felesleges zsírt dolgozza le a test, akkor ritkán fogy 1,2 kilónál többet hetente. Ennek az adatnak a birtokában okosan tudsz tervezni, és nem fogsz megijedni, hogyha a kezdeti nagy fogyások után belassul a folyamat. A test tudja, hogy mi kell neki és hogy hogyan működik.

Te biztosítsál mindent a számára, amire szüksége van és a felesleges kiló szépen el fognak tűnni. Ha nem megy egyedül, kérj segítséget van megoldás!