Fogyás sikersztori


Sosem szabad fogyás sikersztori nézni, hogy mit mutat a tükör, hanem az bujtor istván diétája fontos, hogy mi hogy érezzük magunkat.

Én régebben nagyon türelmetlen voltam, és folyton belekerültem a jojóeffektusba, mert azt hittem, hogy ha nincs látható eredmény, akkor az egész semmit sem ér.

Elképesztő sikersztori - 40 kilótól szabadult meg

Olyan fájdalmas volt, hogy úgy éreztem, sosem kelek fel a kanapéról utána, nemhogy 5 kilométert egyben lefussak. Néhányszor még próbálkoztam, de mindig volt kifogás: fogyás sikersztori munka, meleg van kint, fáj a hátam. Aztán valami történt. Úgy éreztem magam, hogy én vagyok Forrest Gump, és amit elkezdek, azt be is fejezem.

“így fogytam le véglegesen” – 4 újabb sikersztori

Szóval futni kezdtem, nem volt ebben semmi varázslat. Beiratkoztam egy edzőterembe, de annyira ijesztő volt, mindenki engem bámult.

fogyás sikersztori

Aztán megláttam, hogy másnak is az a célja itt, hogy fogyjon és formálódjon, így egy hét gyakorlás után sokkal motiváltabb lettem. Persze az elején nagyon unalmas volt, és csak 20 percet bírtam nagyjából. Futottam egy kicsit a futópadon, aztán csak azt vettem észre, hogy egyre többet tudok sportolni. Nézd meg a kalóriákat az élelmiszerekben, amiket megeszel! Megdöbbentő volt azt látni, hogy az étel, ital, egy-egy maroknyi chips, cukorka és a többi falatka mennyi kalóriát tartalmaz.

fogyás sikersztori

Megdöbbentem, hogy mennyit ettem eddig. Aztán elkezdtem számolgatni, hogy miben mennyi kalória, zsír, rost és fehérje van, aztán a fogyás beindult. Morcos voltam, mindig fájt a fejem, levert és ideges voltam.

Okos Fogyás Tankonyha 2

Azt hiszem, rabja voltam a cukornak, ez az elvonás rádöbbentett erre. Ahogy teltek a hetek, úgy lett egyre könnyebb. Megálltam, hogy nem fogyás sikersztori szemetet, mindennap 2 tojásfehérjével indítottam a napomat.

fogyás sikersztori

Ebédre salátát, húst vacsorára zöldségeket ettem. Néha minimális chipset megengedtem magamnak, de ennyi.

fogyás sikersztori

Írj egy levelet magadnak, hogy miért akarsz fogyni! A levél kegyetlen volt és szívszorító.

fogyás sikersztori

Ugyanakkor igaz, és sokszor el kellett olvassam közben, hogy ne veszítsem el a motivációmat. Mondj le a desszertről!

 1. 10 kg fogyás mintaétrend
 2. Fogyás sikersztorik: Fogyókúra, diéta ami téged is motiválhat
 3. "így fogytam le véglegesen" - 4 újabb sikersztori - diétaguru

Azzal kezdődött minden, hogy feladtam, hogy a kollégiummal szemben lévő benzinkúthoz szaladgálok fagyiért. Rájöttem, hogy ott rengeteg időt töltöttem, és közben csak nassoltam.

Az első néhány hónapban nagy volt a kísértés, de mindig olyanokkal vettem körül magam, akik támogatták a célomat.

 • Nekik is sikerült! (igaz történetek) - Alanesse
 • Kitűzött dátum:
 • Amikor azonban elkezdte a főiskolát, a sport háttérbe szorult, aminek meg is lett a következménye.
 • 10 ember, 10 történet: 10 nagy fogyás, ami téged is motivál | nlc
 • Nyári diéta étrend
 • Előző beszámolónkban már bemutattunk egy-két szokatlannak mondható, mégis elképesztően hatásos módszert, amivel emberek a sok-sok hatástalan diéta után végre elérték a céljukat ; most pedig jöhet a folytatás, de ebben a cikkben a drasztikus módszerek helyett négy nő olyan apró trükköket oszt meg velünk, amik az ő életükbe hozták el a megváltást, és amikkel sikerült kikerülniük a pluszkilók és a végtelen fogyókúrák körforgásából ; figyelj és tanulj te is!

Nem volt könnyű a fagyikat lecserélni egészséges dolgokra, de ma már ez is megy. Sétálj mindenhová!

10 ember, 10 történet: 10 nagy fogyás, ami téged is motivál

Alig tudtam felmenni a lépcsőn, és alig bírtam megállni, hogy ne szálljak fel a buszra. Alig kaptam levegőt, ha sokat sétáltam, de tudtam, hogy mennem kell. Leszoktam a buszozásról, abbahagytam a vezetést, és nem taxiztam sehová. Csak gyalogoltam.

37 kilót fogyott! – Fogyókúrás sikersztori

Az elején nagyon nehéz volt, mindig fáradt voltam, és ki voltam fulladva, de ahogy többet mozogtam, úgy fogytam. Kipróbáltam a zumbát, és beiratkoztam egy edzőterembe. Használd a ki a Wii adta lehetőségeidet!

Erika új életet kezdett Posted:

Mivel volt otthon Wii-m, így megvettem egy zumbás játékot, és heti napot használtam. Nem vagyok egy nagy játékos, de ez játék inkább sport, mégis játékosan segített.

Sikertörténet: 30 kiló fogyás után bombacsaj lett Zitából

Mindig arra sarkallt, hogy játsszak tovább, és ne adjam fel. Amikor láttam az eredményeket, még motiváltabb lettem. Hagyd el a gyorséttermezést, és tanulj meg főzni!

fogyás sikersztori

Miért is ne tettem volna, hiszen ez olcsó, és könnyen elérhető? Lusta voltam, és nem is tudtam, hogyan kell főzni.

Fogyás sikersztorik

Az hittem, hogy azokból az élelmiszerekből, amik itthon vannak, rossz ízű dolgokat tudok összehozni. Elkezdtem a konyhában kísérletezni és felfedezni a dolgokat.

 • 37 kilót fogyott! – Fogyókúrás sikersztori | Well&fit
 • Elképesztő változás!
 • Sikertörténet: 30 kiló fogyás után bombacsaj lett Zitából Fessler Emma
 • Sikertörténet: 30 kiló fogyás után bombacsaj lett Zitából
 • Napi étrend
 • Олвин оглянулся и с тоской увидел, как мобиль устремился назад по собственному следу и вскоре исчез из виду.

Kreatív lettem, és rájöttem, hogy nem is vagyok rossz szakács. Legalábbis a feleségem szerint.