Fogyás akupunktúrával


Hogyan fogyhatunk akupunktúrával?

Elérhetőségeink Fülakupunktúra, fogyás Testünk több részén van, annak egészét képviselő ún. Az ún.

1600 kalóriás heti étrend pörkölt diéta alatt

A mikro rendszerben minden szerv reprezentálva van energetikai harmonizálásra szolgáló ponttal. A fülakupunktúra sajátossága, hogy számos, a hormonműködéseket befolyásoló, így a fogyás támogatásánál alkalmazott, akupunktúra-pontot kizárólag fogyás akupunktúrával találhatunk meg.

fogyókúrás italpor házilag izületi diéta

Fülakupunktúra végezhető önmagában, de főleg fogyás elősegítése esetén, az optimális terápia a test és fülpontok együttes kezelése. Fogyás támogatására elsősorban hagyományos, tűvel végzett akupunktúra a leghatékonyabb.

fast burn extreme tabletta okonet fogyokuras termekek

A fülakupunktúra apró, általában csak csipesszel megfogható méretű tűvel történik, melyek kb. Krónikus problémák kezelésénél, így a fogyás támogatása során, a fülakupunktúra esetében is alkalmazunk tartós tűket. Ezeket testszínű ragtapasz segítségével rögzítjük fülakupunktúra végzésekor a fülkagyló megfelelő pontjaiban.

fogyókúra 5 napos fogyókúra 5 kg

A leadni tervezett kilók mennyiségétől függően, a fogyás segítése a fülakupunktúra több hónapos alkalamazását teszi szükségessé.

A hagyományos tűs fülakupunktúra ilyenkor hetente alkalommal történik, míg a tartós fültűket hetente egyszer cseréljük. A fogyás során a fülakupunktúra képes felgyorsítani az anyagcserét, befolyásolni az emésztést és csökkenteni az éhségérzetet, így a tervezett fogyás könnyebben és gyorsabban elérhető, mint fülakupunktúra nélkül.

rina diéta magyarul diéta hormonzavarra

Természetesen fogyás nem érhető el a kalóriabevitel megfelelő csökkentése és az energia felhasználást gyorsító mozgásmennyiség fokozása nélül.