Fogyókúrás adagok


Számos diéta és életmód-tanács középpontjában az ételek minősége áll, míg a helyes mennyiség meghatározása gyakran háttérbe szorul.

Ne hidd, hogy a kis tányér az egyetlen hasznos trükk! Próbáld ki a többit is!

Ha ügyes vagy, hamar belejössz a számításba anélkül, hogy grammra mérned kellene, mit eszel. Kicsi lesz Előre szólunk: ezek fogyókúrás adagok adagok első ránézésre — sőt, másodikra is fogyókúrás adagok kicsinek tűnnek majd.

hatékony fogyás 40 év felett

Egy-egy étkezés alkalmával azonban többféle tápanyagcsoportból több porciód is magadhoz vehetsz, tehát szó sincs arról a magazinokban hallott irányelvről, miszerint egyszerre egy női ökölnyi ételt vihetsz be. Útmutatónk célja, hogy körülbelül fel tudd ismerni, miből mennyi számít soknak vagy elegendőnek.

További jótanácsok

Egy adag gyümölcs Egy kisebb alma, melynek mérete leginkább egy teniszlabdáéhoz hasonlít, egy gyümölcsadagnak számít, és körülbelül 60 kalóriával gazdagít. Egy adag zöldség Fél 12 órás diéta sült répa egy baseball-labda felének felel meg optikailag, egy zöldségadagnak számít, és 25 kalóriát tartalmaz.

homeopátia fogyás cefamadar

Nyers zöldlevelesekből sokkal többet ehetsz ugyanilyen energiamennyiségért, spenótból például 2 csészényit. Egy adag szénhidrát Fél csésze teljes kiőrlésű tészta szárazon körülbelül annyi, mint egy 50 ml-es arckrém tégelye, s 70 kalóriát rejt.

betiltott fogyókúrás gyógyszer

Az adagok teljes kiőrlésű gabonából készült termékekre vonatkoznak, fehérből ennél egy picit kevesebb jelent egy-egy porciót. Egy adag fehérje tejtermékből 50 g zsírszegény sajt ránézésre annyi, mint 4 dobókocka.

Ez egy fehérjeadagot jelent, s vele együtt kalóriát.

regenor folyadék ára

Természetesen nem tragédia, ha alkalomadtán félzsíros vagy zsíros termékeket választasz, ám tartsd szem előtt, hogy ezekből jóval kevesebb is kitesz egy porciót. Szintén ez érvényes egy 55 g-os, hamburgerbe való marhahúspogácsára.

GARANTÁLT FOGYÁS - A LEGMEGBÍZHATÓBB módszer !

Egy adag zsír Két teáskanál majonéz annyi, mint két dobókocka, s egy adag zsírt, azaz 45 kalóriát jelent. Ne legyél türelmetlen, hiszen a megfelelő adagolás elsajátítása nem megy egyik pillanatról a másikra.

mennyit lehet fogyni 6 hét alatt

Ám erre is igaz, hogy gyakorlat teszi a mestert — csupán arra figyelj, hogy kortól és nemtől függően eltér a napi szükséglet. A legjobb, ha megkérdezel egy táplálkozási szakértőt vagy személyi edzőt, hogy miből hány porcióra van szükséged, így biztosan nem lesz hiábavaló a fáradozásod.

kapszula fogyáshoz