Fogyas lebojttel


Szerző: Akos ÉletmódFiatalító léböjt kúra 0 hozzászólás Egyéni, hogy ki miből, és mennyit fogy böjt alatt.

Fogyókúra Fogyásig isszuk magunkat A böjt célja a méregtelenítés, aminek mellékhatása a fogyás. Sokan ez utóbbi miatt kezdenek bele a böjtölésbe, azon belül is valamilyen lékúrába. De mit is takar a léböjt pontosan? A böjt minden vallási szertartásban szerepel.

Jelen írásban vezetett böjttáboraim megfigyeléseit és méréseit olvashatod, ezúttal a fogyás, alakformálás tükrében. Egy négynapos böjttábor alatt kg, átlagosan 2 kg fogyást fogyas lebojttel.

fogyas lebojttel

A böjt méregtelenítő módszer. Böjtölés közben megszabadulhatsz a táplálék, víz, levegő és más úton-módon szervezetedbe jutó méreganyagoktól.

  1. 5 nap, 4 kiló - Fogyókúra | Femina
  2. Lelövöm a poént: túléltem, és ez nem egy nekrológ, amit a szerkesztő a pálcikává fogyott, összeaszott holttestem felett írt, zokogva.
  3. A léböjt szerepe az alakformálásban. Miből és mennyit fogysz böjt alatt?
  4. Fogyás youtube
  5. Fogyásig isszuk magunkat
  6. Lassú fogyás diéta

A böjt testsúlyvesztéssel jár, lássuk, miből, mennyi fogyhatsz! Több négynapos böjttábor több tucat résztvevőjének testsúlyváltozását és testösszetételét elemezve az alábbi megfigyeléseket tettem.

fogyas lebojttel

Léböjtöt tartottunk, azaz gyümölcs- és zöldségleveket fogyasztottuk. A böjt alatt kirándulásokat, edzéseket végeztünk.

Drasztikus fogyókúra léböjt kúrával?

Vagyis a kg fölötti személy többet fogy, mint az 50 kg-os. Eddigi méréseim alapján a súlyvesztés kg között van, átlagosan kb.

fogyas lebojttel

Azaz aki vékony, nem fog elfogyni, akin pedig fölösleg van, arról szépen leolvad. Van, akinek a zsír-izom aránya nem változott, egyenletes maradt. Másoknál látványos zsírcsökkenést figyelhettünk meg, és az izom aránya emiatt nőtt.

fogyas lebojttel

Természetesen nem valódi izomfejlődés történt, csak a csökkenő zsírral nőtt az izomszázalék. Másoknál a fogyás jobban jelentkezett az izmokban. Miután déltájban megtörtük a böjtöt, a legörömtelibb eredmények, másnap, a reggeli méretzkedésnél tapasztaltuk.

A testzsírszázalék eddig nem látott mértékben csökkent le, az izmok pedig jól felszívták magukat! Azaz a böjt megtörése után szálkássá, feszessé válik a tested. Természetesen ha izmos akarsz fogyas lebojttel, továbbra is használni kell az izmaidat, edzened kell!

fogyas lebojttel

Ez a méregtelenedés következménye. Azt is észrevettem, hogy fokozódik az ízületek hajlékonysága, és az izmok rugalmassága.

E-mail cím × A minap érdekes telefonbeszélgetésbe keveredtem.

Köszvény, magas vérnyomás, inzulin rezisztencia, ízületi és emésztőszervi bántalmak remekül gyógyíthatóak böjttel. A léböjtöt érdemes rendszeresen ismételned, de nem az edzés és a mértékletes étkezés helyett van, hanem mellette.

Tavasszal és ősszel szoktunk böjttábort tartani, ha kedvet kaptál, iratkozz fel a hírlevelünkre, és értesíteni fogunk!