Fogyas gyakorikerdesek


Szülés után melyik alakformáló fűzőt viseljem, és mikortól?

fogyas gyakorikerdesek

A szülés utáni felépülésedhez a Fogyas gyakorikerdesek York fűzős mellény vagy a Milánó alakformáló fűző a legjobb választás, de alapvetően bármelyik termékünket használhatod, amennyiben megfelelő méretet választasz. Ha szükséges, vegyél a fűző alá magasított bugyitvagy vékony pamut felsőt, illetve minden esetben kérd ki orvosod véleményét. Melyik alakformáló fűzőt viselhetem egyből szülés után?

fogyas gyakorikerdesek

Közvetlenül a szülés utáni időszakra a fűzőinket ajánljuk, mert jobban tartják a hasadat, mint a sportöveink, így segítik a hasfal regenerációját. Ezekből van hosszított verzió is, ha magasabb vagy, mint cm. Vásárlóink a Barcelona fűzőket is kedvelik, ezek ugyanis jobban nyúlnak és kényelmes viseletet nyújtanak.

fogyas gyakorikerdesek

Császármetszés után melyik alakformáló fűzőtöket viseljem, és mikortól? Császármetszés után elsősorban a New York fűzős mellényt vagy Milánó alakformáló fűzőt ajánljuk, de alapvetően bármelyik termékünket használhatod, amennyiben megfelelő méretet választasz.

fogyas gyakorikerdesek

Az, hogy mikor kezdheted el viselni, attól függ, hogyan gyógyul a sebed. Vegyél a fűző alá magasított bugyit vagy vékony pamut felsőt, illetve minden esetben kérd ki orvosod véleményét.

fogyas gyakorikerdesek