Diéta 0s. Diéta és személyiség


Top receptek

Így fogyj vércsoport-diétával! MME Az emésztés - tűnjék bár hihetetlennek - az egyik legtöbb energiát követelő emberi tevékenység.

diéta 0s

Mérések bizonyítják, hogy egy kiadós ebéd megemésztéséhez legalább annyi energiára van szükség, akár egy több órás favágáshoz. Érdemes tehát meggondolni, mire diéta 0s az erőinket, illetve azt, hogy bármilyen finom falatok is kínálják magukat, a bevitt táplálék mennyisége arányban legyen a valódi szükségletünkkel: korunk, nemünk, testalkatunk, esetleg vércsoportunk diktálta igénnyel.

diéta 0s

A vércsoport szerint ajánlott diéta aránylag újkeletű. Véleménye szerint a genetikailag meghatározott szükségletünk alakítja ízlésvilágunkat, s vágyunk a szervezet számára optimálisan hasznosítható ételekre, bár a rossz beidegződések, szokások ettől eltéríthetnek. Lásd kávézás éhgyomorra, késő esti nehéz, zsíros vacsorák, stresszoldó alkoholfogyasztás.

Példák igazolják, hogy a helyesen betartott testkontroll diéta mellett a vércsoport szerinti táplálkozás diéta 0s jelentősen hozzásegít az ideális testsúly megtartásához, illetve megszerzéséhez. A vércsoport diéta alapjául szolgáló vér milyensége már a fogantatás pillanatában meghatározott, s jellemző marad ránk egész életünk során.

diéta 0s

Épp ezért a világ nagyon sok országában a személyi okmányokban is föltüntetik, mint személyi adatot. Baleseteknél, váratlan kórházi beavatkozásoknál életmentő lehet ez az ismeret.

Mi is az a kombucha?

Ha tudod, milyen a vércsoportod, és szándékodban áll egészségesen étkezni, különösebb gond nélkül elkezdheted ezt a fajta táplálkozást. A vércsoportja alapján bárki megismerheti milyen ételek segítik a jó közérzetét, energiáját, ideális testsúlyát megtartani. És azt is, melyeket érdemes elkerülni. Az alábbiakban fölsorolunk néhány, a vércsoportok szerint ajánlott, illetve tiltólistára tett élelmiszert.

A O vércsoporthoz tartozók A húsfélék közül: borjúhúst, marhahústvadakat, bárányt, nyulat A tenger és a folyók állatai közül: pontyot, sügért, heringet, lazacot, pisztrángot, makrélát, tonhalat Tejtermékek közül: szinte csak a kecskesajtot ajánlják Szójából készített ételeket Gyümölcsök közül: fügét, szilvát, ringlót, kiegészítőként: almát, ananászt, barackot, körtét, málnát, ribizlit Zöldség félék közül: brokkolitarticsókát, salátákat, fokhagymát, karalábét, póréhagymát; kiegészítőként: vajbabot, zöldborsót, diéta 0s, újhagymát, tököt Hüvelyesek közül: a babféléket.