Chili fogyás, Chili szósz kalória - Lehet fogyni chili szósszal? - Diet Maker


Fogyókúra, torokgyulladás, migrén, gyomorfekély - segíthet a chili

Régóta kérdés, hogy az olykor méregerős paprika elfogyasztása áldás-e vagy átok az emberi szervezetnek? Mit tud a chili?

Egyél chilit, vagy ne egyél? A válasz megérkezett: fő a mértékletesség.

chili fogyás super fat burner ár

A chili jótékonyan hat az emésztésre, tisztítja a légutakat, fogyasztó hatása van, emellett fertőtleníti a szervezetet. Nagyon csípős, nagyon hegyes, nagyon piros, a trópusokon Közép- és Dél-Amerikában terem, a mexikói ételek elengedhetetlen fűszernövénye, de mártásokhoz, salátákhoz is használhatod.

Ő a chili paprika. Nem csodaszer, de majdnem! A paprika csípős íz hatásáért egy kapszaicin nevezetű alkaloid a felelős, ami igen erőteljesen ingerli a szájban elhelyezkedő idegvégződéseket — sőt, az orrnyálkahártyát és a szemet is —, mintegy érzéketlenné teszi azokat, emellett pedig fokozza a nyálképződést is.

Chili paprika Klinikailag bizonyított fogyókúrás összetevő!

Tudományos kutatások egész sora igazolja, hogy a kapszaicin erősíti a szívet és az immunrendszert, ráadásul több veszélyes betegség ellen is fokozott védelmet nyújt. A maják például úgy tartották, hogy a csípős paprika megszünteti a hasmenést és a görcsöket.

Kitűnő szer megfázás és hidegrázás esetén is, leginkább a hörgőkben és az arcüregekben lévő dugulást enyhíti.

Chili paprika – klinikailag bizonyított fogyókúrás összetevő!

Több C-vitamint tartalmaz, mint a narancs, sok benne a vas, a kalcium, a foszfor és a B-vitamin komplex. Emellett gyulladásgátló hatása van, csökkenti az egyes daganatos elváltozások vagy a cukorbetegség kialakulásának esélyét is. Fájdalomcsillapító hatásúhasználható reumás panaszok enyhítésére, hatásos lehet fogfájás esetén. Az övsömörrel, pikkelysömörrel járó kellemetlen panaszokon is enyhíti.

Fogyás chili

Fogyókúrázóknak ajánlott! A kapszaicin sok jó tulajdonsága között szerepel az is, hogy mérsékeli az étvágyat, vagyis rendszeres fogyasztása esetén kevesebb az esély arra, hogy túledd magad, és ez által az elhízás jelei mutatkoznának meg a testeden.

chili fogyás fogyókúrás magok

Képes megakadályozni a zsírsejtek növekedését is. Az emésztést és a chili fogyás serkenti, így ha fogyni vágysz ajánlott beillesztened az étrendedbe, persze előtte nem árt megszeretni a csípősséget.

A hatékony fogyás receptje viszonylag egyszerű, ráadásul olyan téma, amiben — a dieteteikai kérdések között egyedülállóan — még viszonylagos konszenzus is van.

Túlzásba vinni a fogyasztását nem érdemes. Arra persze, hogy mérgezést szenvedj a kapszaicintől, viszonylag csekély az esély, ugyanis körülbelül tíz-tizenkét kilónyi csípős paprikát kellene együltő helyedben magadba tömni. Egy jó trükk Amikor chili fogyás csípősebb falat elfogyasztása után már úgy érzed, hogy te leszel a Süsü, a sárkány, és tüzet okádnál, mit teszel?

chili fogyás hogyan fogyjak le 1 hónap alatt

Ugye, hogy egy pohár vízért nyúlsz? Rossz ötlet! Ugyanis ez az erős vegyület csak alkoholban oldódik.

Chili szósz kalória – Lehet fogyni chili szósszal?

Na, jó meg tejben is. Inkább ez utóbbit javasoljuk!

chili fogyás hogyan fogyjak zsírból

Fotó: Profimedia — Red Dot.