Beyonce diéta, Kipróbáltuk Beyoncé híres diétáját - ez történt három hét alatt kolléganőnkkel | Nosalty


diéta étrend összeállítás keto diéta alatt mit lehet enni

Így fogyott le Beyoncé az ikrei születése után MME Az ikrek születése után Beyoncé úgy érezte, teljes életmódváltásra van szüksége ahhoz, hogy visszanyerhesse a terhessége előtti súlyát.

Nagyon szigorú diétát követett és rendszeresen sportolt, a kemény munka pedig hamar meghozta a gyümölcsét: a szülés után néhány hónappal már nyoma sem volt a plusz kilóknak.

protein szelet diéta alatt diéta 3 hónap

Most elárulta, mi a titka! Beyoncé a Netflix új dokumentumfilmjében, a Homecomingban árulta el, hogy rendkívül nehéz terhessége volt. Sosem lehetek ugyanolyan fizikailag. Bár a terhessége alatt közel kilót nyomott, alig pár hónappal a szülés után már nyoma sem volt a plusz kilóknak.

Bodon Judit dietetikus Egyre több sztár adja a nevét valamilyen diétához, mi ezúttal Beyoncé-ébe futottunk bele, és ezzel a lendülettel ki is próbáltuk. Még a nyáron írtunk egy cikket arról, hogy a csodás hangú énekesnő, Beyoncé miként lendült formába ikrei születése után. Edzőjével, Marco Borges-szel kidolgozták a 22 Days Nutrition azaz 22 napos táplálkozás nevű étrendet, ami, ahogy a nevéből is kitűnik, egy ~3 hetes program, mégpedig kizárólag növényi alapanyagokból készített ételekkel. Kíváncsiságból utánanéztünk ennek az étrendnek, és kolléganőnk, Gabi nagy lelkesedéssel jelentkezett, hogy szívesen ki is próbálná.

Beyoncé beyonce által megosztott bejegyzésOkt És hogy ezt minek köszönheti? A kőkemény diétájának!

choco lite gyógyszertár 10 kilót fogyni egy hónap alatt

Beyoncé ugyanis nem csak vegán életmódra váltottde a cukrot, a szénhidrátot és az alkoholt is teljesen elhagyta. Beyoncé beyonce diéta által megosztott bejegyzésÁpr Hetente többször járt kardióedzésekre és olykor súlyzozott is.

fogyókúra utáni étrend fogyás zsírral

A testem és az elmém nem volt összhangban - az elmém nem volt ott. Az elmém a gyerekeimmel akart lenni. Számomra ez hatalmas teljesítmény.